Nieuws

Eerste paal Sportpark Hoornseveld de grond in

Gepubliceerd op 17 februari 2022

De eerste paal zit in de grond: Sportpark Hoornseveld verandert daarmee in een multifunctioneel sportpark. Zo krijgen korfbalvereniging ZKV en tennisvereniging TopZ nieuwe paviljoens en accommodaties, die eind 2022 opengaan. Het nieuwe zwembad De Slag krijgt een plek midden op het sportpark.

Het slaan van de eerste paal gebeurde door wethouder Gerard Slegers (Sport) in aanwezigheid van vertegenwoordigers van beide sportverenigingen, het aannemersbedrijf Jan Vet uit Wormerveer en architectenbureau Nunc uit Zaandam.


Wethouder Gerard Slegers: “Ik heb lang uitgekeken naar deze dag. Op de tekentafel ziet het er prachtig uit, en ik weet zeker dat het in werkelijkheid nog mooier wordt. Fantastisch dat we hier straks een eredivisiebad hebben, waar onze Zaanse zwemtalenten dicht bij huis kunnen trainen. En ook voor al onze inwoners is er wat wils: van padel tot voetbal, korfbal en tennisfaciliteiten. Ik hoop van harte dat dit sportpark voor veel mensen een tweede thuis zal worden”.

De Orkaan maakte een filmpje van deze mijlpaal voor Sportpark Hoornseveld.

Onderstaande beelden geven een impressie van de entrees van de nieuwe paviljoens voor korfbalvereniging ZKV en tennisvereniging TopZ. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Entree van tennisvereniging TopZ op het nieuwe sportpark HoornseveldEntree van korfbalvereniging ZKV op sportpark Hoornseveld


Kijk voor meer informatie ook op de projectpagina van het Sportpark Hoornseveld.

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl