Nieuws

Acht weken lang workshops bij het CruyffCourt in Kogerveld

Gepubliceerd op 26 augustus 2020
Afbeelding

Van 2 september t/m 21 oktober worden op en rond het CruyffCourt in Kogerveld, Zaandam, wekelijks zes, uiteenlopende workshops georganiseerd. Steeds van 14:30-16 uur, voor kinderen van 6 t/m 13 jaar uit de wijk en de omgeving. Inclusief een feestelijke start en afronding! Bij de aftrap geeft de wereldberoemde straatvoetballer Edward van Gils van Streetkings een demo. En er is muziek en een freerun-demo. Wees welkom en kom langs om een kijkje te nemen.

Bekijk het complete programma van de workshops op www.cultuurcruyffcourts.nl/zaandam. Daar staat ook de link om je vooraf aan te melden voor één, meerdere of zelfs alle dagen!

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek wil via dit project kinderen kennis laten maken met gratis leuke workshops en cultuur-aanbod. Het zijn workshops die in de buurt van de wijk Kogerveld ook te volgen zijn. Kinderen die vervolgens betaalde lessen willen volgen kunnen zich inschrijven en voor kinderen van gezinnen waar minder te besteden is, kunnen de kosten vergoed worden.

Neem ook eens een kijkje op het  online platform www.samenvoorallekinderen.nl. Daar staat meer informatie over wat er op sportgebied of muziekles mogelijk is voor gezinnen met weinig geld. 
Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl