Nieuws

Inloopbijeenkomst nieuwbouwplan Paltrok 21 april 2022

Gepubliceerd op 14 april 2022

De locaties van Schoen en Holleman aan de Paltrokstraat in Zaandam gaan komende jaren veranderen in een mooie woonlocatie. Op donderdag 21 april wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd over de verandering van de locatie. U bent van harte welkom om binnen te lopen tussen 16.30 en 20.00 uur.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage tot en met 25 mei

Om de realisatie van het bouwplan mogelijk te maken moet het bestemmingsplan worden aangepast. De ontwikkelaar heeft in goed overleg met de gemeente de bestemmingsplanwijziging, zodat woningbouw mogelijk wordt, voorbereid. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 14 april ter inzage. Omwonenden en andere belanghebbenden hebben zes weken de tijd om te reageren op de inhoud. Alle opmerkingen, vragen en suggesties zijn welkom. Via zaanstad.nl (zoekterm Paltrok) vindt u de betreffende stukken en leest u hoe u een reactie, ook wel zienswijze genoemd, kunt geven.


Inloop donderdag 21 april tussen 16.30 en 20.00 uur

Donderdag 21 april bent u van harte welkom om het plan Paltrok en de bestemmingsaanpassing te bekijken. Tussen 16.30 en 20.00 uur zijn specialisten van de ontwikkelaar Blue Banner en de gemeente aanwezig voor uitleg en vragen.


Locatie

De bijeenkomst is in het magazijn van voormalig machinefabriek Holleman, hoek Paltrokstraat 35 en Dr. Scholtenstraat in Zaandam. De ingang is aan de achterzijde, middelste deur. Parkeren kan aan de achterzijde op het bedrijventerrein.  

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl