Nieuws

Praat mee over de toekomst van het stationsgebied

Gepubliceerd op 20 mei 2020

De Kogerveldwijk gaat de komende jaren flink veranderen. Het woningaantal zal meer dan verdubbelen. Het gebied rondom station Kogerveld willen we veranderen in een goed bereikbare en prettige plek om te wonen, te werken, te verblijven en te reizen. Wat daarvoor nodig is willen we graag met inwoners uit de buurt bespreken. Pas daarna gaan we beslissen hoe we aan de slag gaan in het stationsgebied.

Waar willen we met u over praten?

  • Over woningen of bedrijven of voorzieningen die in het stationsgebied komen
  • Over het groen in de wijk
  • Over de bereikbaarheid met de fiets, openbaar vervoer en auto

Hoe gaan we dit doen?
We gaan werken met een groep van maximaal 8 inwoners. In vier digitale sessies gaan we  praten over de toekomst van het stationsgebied van Kogerveld. We zijn op zoek naar inwoners uit in ieder geval de Kogerveldbuurt, Boerejonkerbuurt en Hofwijk. De eerste sessie zal naar verwachting op woensdagavond 3 juni plaatsvinden. De sessies daarna worden nog gepland. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met de zomervakantie. De laatste sessie zal in ieder geval na de zomervakantie plaatsvinden. De sessies zelf duren maximaal anderhalf uur. Voor elke sessie zullen stukken toegestuurd worden.

Aanmelden om mee te praten over het stationsgebied kan tot en met donderdag  28 mei
Woont u in de Kogerveldbuurt, Boerejonkerbuurt of Hofwijk? En wilt u mee denken en meepraten over de toekomst van het stationsgebied van Kogerveld? Meldt u dan aan door een email te sturen naar kogerveldwijk@zaanstad.nlGraag bij het aanmelden uw postcode geven.

Aanmelden kan tot en met donderdag 28 mei. Bij meer aanmeldingen dan acht personen, zullen wij een selectie maken uit de aanmeldingen, waarbij we streven naar een goede vertegenwoordiging vanuit de verschillende buurten. De overige aanmeldingen houden we bij elke fase op de hoogte van het traject.

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl