Nieuws

Ontwerpbestemmingsplan Paltrok ter inzage t/m 25 mei 2022

Gepubliceerd op 14 april 2022

Om de realisatie van het bouwplan mogelijk te maken moet het bestemmingsplan worden aangepast. De ontwikkelaar heeft in goed overleg met de gemeente de bestemmingsplanwijziging, zodat woningbouw mogelijk wordt, voorbereid. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 14 april ter inzage. 

Omwonenden en andere belanghebbenden hebben zes weken de tijd om te reageren op de inhoud. Alle opmerkingen, vragen en suggesties zijn welkom. Via zaanstad.nl (zoekterm Paltrok) vindt u de betreffende stukken en leest u hoe u een reactie, ook wel zienswijze genoemd, kunt geven. Of klik op onderstaande link.

Inzage ontwerpbestemmingsplan Paltrok

Inloopbijeenkomst donderdag 21 april tussen 16.30 en 20.00 uur

Op donderdag 21 april tussen 16.30 en 20.00 uur wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd. U bent dan van harte welkom om het plan Paltrok en de bestemmingsaanpassing te bekijken. Tijdens deze inloopbijeenkomst zijn specialisten van de ontwikkelaar Blue Banner en de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Locatie

De bijeenkomst is in het magazijn van voormalig machinefabriek Holleman, hoek Paltrokstraat 35 en Dr. Scholtenstraat in Zaandam. De ingang is aan de achterzijde, middelste deur. Parkeren kan aan de achterzijde op het bedrijventerrein.  

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl