Nieuws

Informatieavond Oostzijderpark Fase 2

Gepubliceerd op 7 november 2023
Afbeelding

Op dinsdag 21 november organiseert de gemeente Zaanstad een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het Oostzijderveld fase 2 in Zaandam. De locatie grenst aan het Oostzijderpark fase 1 waar nu volop wordt gebouwd. Tussen 17.00 en 19.00 uur bent u van harte welkom in de Jozefkerk in Zaandam, naast station Zaandam Kogerveld. U kunt op elk gewenst tijdstip binnen lopen. 

Voor de ontwikkeling van het Oostzijderveld fase 2 heeft de gemeente een RPVE (Ruimtelijk Programma Van Eisen) opgesteld. Hierin staan de eisen en de wensen voor de nieuwbouw. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we u over de plannen voor Oostzijderveld fase 2. Zoals wat voor woningen en voorzieningen er gaan komen. En hoe we het openbaar gebied willen vormgeven. Daarnaast willen wij u graag informeren over de nieuwe basisschool, die binnen het Oostzijderpark gehuisvest wordt.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag met u in gesprek. Ook kunt u hier uw vragen over het RPVE stellen, en uw reactie of suggesties geven. 

Vervolgstappen

Na de bijeenkomst wordt het RPVE definitief gemaakt en voorgelegd aan het college ter vaststelling. Na besluitvorming wordt de raad gevraagd budget beschikbaar te stellen, waarna er vervolgens begonnen kan worden met de voorbereidende werkzaamheden en later de bouw van de woningen. Op alle reacties van de bewoners en/of belanghebbenden volgt binnen twee weken een reactie van de gemeente die centraal via deze website maakkogerveldwijk.zaanstad.nl van de gemeente wordt teruggekoppeld.  

kaderafbeelding Oostzijderpark Fase 2

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl