Nieuws

Informatiemarkt projecten Kogerveldwijk

Gepubliceerd op 29 september 2021

De komende jaren gaat de Kogerveldwijk flink veranderen. Er komen 2.500 nieuwe woningen bij in de verschillende buurten. En voorzieningen als scholen, ontmoetingsplekken en een vernieuwd sportpark. En er komt meer en beter openbaar vervoer. Grote veranderingen die wellicht vragen oproepen of waar u meer informatie over wilt? Kom dan langs op de informatiemarkt op zaterdag 9 oktober van 10.00 –16.00 uur op het Zilverschoonplein.

Welke projecten komt u tegen op de informatiemarkt?

Voor een viertal projecten zijn we bezig met bestemmingsplannen: Juffer Jonker, Paltrok, Slachthuisstraat en Hofwijk Noord Fase 1. Andere projecten zoals Hilko, Oostzijderpark, een nieuwe locatie voor de basisschool en de inrichting van het stationsgebied krijgen ook een plekje op de informatiemarkt. Sommige projecten zijn al met de wijk gedeeld. Andere projecten zijn nog in voorbereiding of in onderzoek.

Kom langs en laat u informeren

Gemeente Zaanstad en initiatiefnemers van de verschillende projecten vertellen u graag hoe ver de projecten nu zijn. Wat u komende tijd kunt verwachten en op welk moment er ruimte is voor uw advies of ideeën.

Kijk op de projectpagina voor meer informatie over de projecten.

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl