Nieuws

Bijeenkomst concept spelregelkaart 25 februari 2021

Gepubliceerd op 19 februari 2021

De spelregelkaart wordt een concrete uitwerking van het Perspectief Kogerveldwijk 2040.  Op basis van verschillende themasessies ligt er nu een concept spelregelkaart. Donderdag 25 februari, tijdens een online bijeenkomst van 16.00 tot 17.30 uur nodigen we u van harte uit om met ons in gesprek te gaan over de concept spelregelkaart voor Kogerveldwijk. 

Spelregelkaart Kogerveldwijk

De spelregelkaart geeft duidelijkheid over de gemeentelijke randvoorwaarden en uitgangspunten bij ontwikkelingen. Het zorgt er ook voor dat ontwikkelingen in samenhang uitgevoerd gaan worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om plekken waar wel of niet gebouwd mag worden, routes in de wijk, groenstructuur, parkeeroplossingen en de locaties voor voorzieningen en bedrijvigheid in de buurt. De spelregelkaart zal door de gemeenteraad worden vastgesteld.

In 2020  hebben we verschillende themasessies gehad die als basis dienen voor de spelregelkaart. De uitkomsten van deze sessies worden meegenomen in de spelregelkaart. Daar wordt in de komende weken aan gewerkt en daar gaan we ook graag weer over in gesprek.  We leggen de input dan weer graag aan u voor.

1. Het DNA van de wijk,
2. Bedrijven en voorzieningen,
3. Wonen en woningen en
4. Mobiliteit en openbare ruimte. 

Praktische informatie

Wanneer:  donderdag 25 februari
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Hoe: digitaal via Zoom 

Wilt u meepraten over de spelregelkaart?
De aanmeldingstermijn is verstreken.

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl