Nieuws

Toelichting op concept-visie stationsgebied Kogerveld: 12 januari 2020, 19.00 uur

Gepubliceerd op 14 december 2020

Gemeente Zaanstad werkt aan een visie voor het gebied rondom NS-station Kogerveld. In de visie beschrijven we hoe het gebied er in de toekomst uit moet komen te zien. Bewoners, bedrijven en andere betrokkenen denken met ons mee bij het maken van de visie. 

Digitale bijeenkomst op 12 januari : toelichting op de concept-visie

Op 12 januari lichten we het concept van de visie toe tijdens een digitale bijeenkomst. Deze bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. We zullen dan terugkijken op de vier eerder besproken scenario’s voor het stationsgebied en lichten onze keuze toe om één van de scenario’s verder uit te werken, met aanvulling van waardevolle elementen uit de andere drie scenario’s. Ook laten we de uitwerking van de visie zien en bespreken we hoe we kunnen komen tot uitvoering van de visie. 

Aanmelden en contact

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via MAAKmidden@zaanstad.nl tot en met 8 januari 2021. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op 12 januari, maar wel geïnteresseerd zijn in het concept van de visie, dan kunt u hierover tot en met 22 januari contact opnemen met Marcel Dingemans (procesmanager), ook via MAAKmidden@zaanstad.nl.

Download hier de concept-visie stationsgebied Kogerveld (pdf)

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl