Nieuws

Update Oostzijderpark: wat is er nu te zien?

Gepubliceerd op 1 april 2021

De bouw van blok A, de woontoren naast Station Kogerveld met ca.170 stuks middendure huurwoningen en een commerciële plint, vordert gestaag. Na de jaarwisseling is door aannemer Heddes de eerste paal geslagen. Tijdens de vorstperiode heeft het werk door de bevroren ondergrond kortstondig stilgelegen, maar inmiddels is het hele plangebied voor Fase I van de nieuwe Regenboogwijk een grote zandvlakte. Het luchtshot, gemaakt in opdracht van Oostzijderpark BV (ontwikkelcombinatie: Ontwikkeladviseur BV & Timpaan Hoofddorp BV), laat dit goed zien.


Waar zijn we nu mee bezig?

Ondertussen zijn ook de plannen voor blok D1 (24 stuks luxe appartementen) in een vergevorderd stadium. Hiervoor zal in het tweede kwartaal van 2021 door de ontwikkelaars de verkoop worden opgestart. De start van de bouw van dit blok staat na de zomervakantie gepland.

Voor de blokken B & C, bestaande uit mooie grondgebonden woningen en twee appartementengebouwen parallel liggend aan de Heijermansstraat, is de ontwerpfase in het laatste stadium aangekomen en worden de gevels zichtbaar op papier.

Meer informatie over het project?

Voor meer informatie over de start van de verkoop en het verloop van de ontwikkeling van alle 530 woningen in Fase I verwijzen we u graag naar de website van het project Oostzijderpark: https://www.oostzijderpark.nl.

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl