Nieuws

Woningbouwproject Jufferstraat

Gepubliceerd op 26 augustus 2020
Afbeelding

Woningcorporatie ZVH werkt aan het bouwen van nieuwe sociale huurwoningen in de Jufferstraat. De afgelopen periode zijn er plannen gemaakt om de bedrijven aan de Jufferstraat, de HG Scholtenstraat en het Jonkerplantsoen te vervangen door een woningbouwproject. Dit verkleint het woningtekort in Zaandam en maakt de Boerejonkerbuurt een prettiger woonomgeving. Omwonenden zijn welkom bij een online informatiebijeenkomst van ZVH op maandag 7 september a.s. vanaf 20.00 uur.

Geef uw reactie op de plannen

De komende tijd wordt voor de Jufferstraat een nieuw bestemmingsplan opgesteld en wordt het plan uitgewerkt. Dit is dus een goed moment om uw reactie en ideeën voor deze plek aan Woningcorporatie ZVH te geven, zodat ZVH uw wensen of zorgen kan verwerken in de plannen.

Livestream

De bijeenkomst vindt (wegens de coronamaatregelen) digitaal plaats, via een Livestream. ZVH, de gemeente en de architect zijn aanwezig bij de Livestream. Zij presenteren de hoofdlijnen van het plan. Vervolgens nemen we ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden.

De livestream start op 7 september om 20.00 uur via https://bit.ly/JonkerJuffer. Aanmelden is niet nodig. De bijeenkomst duurt naar verwachting tot 21.15 uur.

Schets van woningbouw Jufferstraat


Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl