Nieuws

Inloopmiddag de Hemmes 26 september van 15.00-17.00 uur

Gepubliceerd op 26 augustus 2020
Afbeelding

Er zit beweging in de herontwikkeling van de Hemmes. In juni heeft de Gemeenteraad positief gestemd over de herbouw van molen De Zaadzaaijer. Zaterdag 26 september organiseert de Hemmesgroep een inloopmiddag om omwonenden te informeren over de fase van planontwikkeling.

Met behulp van presentaties, foto’s, bouwtekeningen en  een maquette legt de Hemmesgroep uit hoe de bouw van de molen tot stand kan komen. Vanuit de gemeente zijn wethouder Wessel Breunesse en projectleider Marcel Dingemans aanwezig om verdere uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Uitnodiging

Inloopmiddag herbouw molen de Zaadzaaijer
Zaterdag 26 september 2020
15.00 – 17.00 uur
Locatie: Hemmes terrein Kramer

 En mocht u de Hemmes van alle kanten willen zien? Er ligt een sloep klaar die u rond de Hemmes vaart!

Graag vooraf aanmelden

In verband met de coronamaatregelen vragen wij u aan te geven of u aanwezig zult zijn en wat uw gewenste tijdblok is. Dit kunt u doen d.m.v. een mailtje naar wind.hemmes@gmail.com. De tijdsblokken staan hieronder vermeld.

Tijdsblokken

  • 15.00 – 15.30 uur
  • 15.30 – 16.00 uur
  • 16.00 – 16.30 uur
  • 16.30 – 17.00 uur.

Er wordt voor een duidelijke route over het Hemmes terrein gezorgd en er is voldoende ruimte voor afstand op de plaats waar de presentatie plaats vindt. De coronamaatregelen betekenen ook dat er geen toiletgelegenheid mogelijke is. Vanzelfsprekend zal bij de boottocht voldoende afstand in acht worden genomen.

Ontvangstplaats en parkeren

De ontvangst vindt plaats achter op de Hemmes, op het terrein van Kramer.  Parkeergelegenheid voor de auto is er niet maar uw fiets kunt u wel kwijt. Verder is het terrein voor rolstoelen goed toegankelijk.

Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl