Nieuws

Hofwijk meet en greet

Gepubliceerd op 22 juni 2021

In de Hofwijk wordt elke maand een ontmoeting met de buurt georganiseerd. Daar kun je meepraten over de buurt. Je kunt je wens of initiatief bespreken of gewoon komen om te horen wat er speelt en leeft in de buurt.

Leuk en ook bijzonder is dat zowel bewoners als buurtorganisaties elkaar dan ontmoeten en spreken. Zo is het Sociaal Wijkteam aanwezig, zijn de complexbeheerders van Parteon én van Rochdale er, en is de gemeente aanwezig in de personen van de wijkmanager en de gebiedsmanager openbare ruimte.

Hofwijk maken we samen

In eerste instantie deden we dat online: de HofwijkZoom. Gelukkig kunnen we nu met de versoepelingen rondom Corona ook weer elkaar echt in de buurt ontmoeten. Met het mooie zomerse weer zien we elkaar buiten, voor het buurtbureau. Mooie resultaten tot nu toe zijn de aanleg van plekken om je fiets te stallen, de onderlinge gesprekken en het elkaar informeren over wat er gebeurd met de wadi’s. Ook afval is vaak een onderwerp van gesprek. Daar gaan we nog een keer uitgebreider over doorpraten: hoe houden we samen de buurt schoner, veiliger en fijner om in te wonen en spelen. Wat is daarvoor nodig?

Kom ook een keer langs

Dinsdag 6 juli tussen 17.00 en 18.00 is de volgende Hofwijk Meet&Greet.
Locatie: voor het buurtbureau aan de Hof van Holland 63.

En zet ook alvast dinsdag 7 september in de agenda!

In verband met de 1,5 meter is het fijn om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Meldt u dan ook even aan zodat we u kunnen informeren. U kunt zich aanmelden door een mail of een bericht te sturen naar Martine Koppe; M.koppe@zaanstad.nl of 06 15509342.


Meer nieuws

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl