Zien we u na de zomervakantie

Zien we u na de zomervakantie?

12 juni 2018
In de Kogerveldwijk werken we aan het programma van MAAK.Zaanstad. Dat heeft tot doel om  te zorgen dat Zaanstad ook op de lange termijn een stad is waar mensen zich thuis voelen en met plezier wonen, werken en leren. Dit doen wij graag samen met inwoners, organisaties, ontwikkelaars, sportverenigingen, scholen en bedrijven uit de wijk. 

Werken aan een toekomstbeeld
We werken voor de wijk aan een gebiedsperspectief: een toekomstbeeld voor de wijk in 2040. In december kwamen we al bijeen bij de brandweer om de analyse die we van de hele Kogerveldwijk hadden gemaakt te bespreken en de plannen voor het Oostzijderveld met u te delen. Sindsdien hebben we gewerkt aan een aantal mogelijke toekomstschetsen op grond van de kansen die wij als gemeente Zaanstad zien voor de wijk. Graag horen we wat u daarvan vindt. 

Ook willen we samen met u vijf of tien randvoorwaarden voor een goede toekomst van de wijk vaststellen. Waaraan gaan we samen werken tot 2040? Deze doelen leggen we vast in een manifest. 

Nieuwe bijeenkomsten na de zomer
Na de zomerperiode gaan we daarmee aan de slag in verschillende bijeenkomsten op allerlei plekken in de wijk. Ook buurtbewoners en ondernemers uit de wijk krijgen daarbij een podium. Uiteindelijk wordt het manifest samen met het gebiedsperspectief ter besluitvorming aangeboden aan de gemeenteraad.

 Meer weten? Hou de website in de gaten! 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl