Verkiezing herontwerp fontein Zilverschoonplein

Verkiezing herontwerp fontein Zilverschoonplein

8 december 2018
De fontein is inmiddels weer schoon en veilig. Op de overgebleven betonnen poer, waarop het bronzen kunstwerk gestaan heeft, is een tijdelijke fonteinspuiter gekomen. Voor het bronzen kunstwerk moest vervanging komen. Daarom heeft de gemeente een bedrijf gevraagd een aantal ontwerpen te maken. Ook bewoners konden meedenken en medeontwerpen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een drietal ontwerpen, zie hiernaast.

Laat uw stem horen! 
Als bewoner van Kogerveld bepaalt u welk ontwerp uiteindelijk op de fontein wordt geplaatst! Dit kan door middel van het uitbrengen van een stem voor een van de ontwerpen. 

 Tot 13 januari 2019 kan worden gestemd via het e-mailadres fonteinplein@zaanstad.nl .  Vermeld uw naam en adres in de mail en uw stem staat geregistreerd. Het is mogelijk om de ontwerpen wat gedetailleerder te bekijken bij Het Element, gevestigd aan het Zilverschoonplein 18 te Zaandam.

Bekendmaking gekozen ontwerp
Op woensdagavond 16 januari 2019 om 19:00 vindt de uitslag van de stemming plaats. Dit vindt plaats bij het Element, gelegen aan het Zilverschoonplein. Kom dan ook vooral mee praten over de verdere inrichting van het Zilverschoonplein.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u  contact opnemen via het telefoonnummer 14075 en vragen naar Cees Fleur of Nienke Glorie.

Bewonersbrief fontein Zilverschoonplein 6 december 2018

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl