Toekomst Zilverschoonplein

Toekomst Zilverschoonplein

20 oktober 2018
Op twee oktober hebben we een aantal actieve bewoners om raad gevraagd over het opknappen van het Zilverschoonplein. De ideeën waren creatief en heel divers, gingen bijvoorbeeld over groenadoptie, de beplanting, speelplekken, bestrating en zitplekken.  Ook is er gesproken over de identiteit van het plein en het veiligheidsgevoel.  Twee bewoners hebben aangeboden een Moodboard te maken met wensen voor het ideale Zilverschoonplein om deze ook met andere bewoners te delen.

Tijdens de MAAK.weken willen wij aan u ideeën en sfeer voorbeelden presenteren die wij op korte termijn kunnen realiseren.  In december presenteren we het resultaat:  een ontwerp waar we volgend voorjaar mee aan de slag kunnen!  Dan kunnen we in de zomervakantie 2019 spetteren op het plein.

Wilt u hierover meepraten, heeft u ideeën voor het Zilverschoonplein op de lange termijn, of wilt u graag meedoen aan groenadoptie? Meldt u zich dan aan voor de sessie van 1 november ‘parels ontdekken’! Kijk op de pagina over de MAAK.weken Kogerveldwijk onder het kopje Praat mee (pagina niet meer beschikbaar). 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl