Programmamanager MAAK.midden

Nieuwe programmamanager Gerrie Ruijsink aan de slag in Kogerveldwijk

17-04-2019
Per 1 maart 2019 is Gerrie Ruijsink begonnen als Programmamanager MAAK.Midden. Zij is de opvolger van Marie Louise Sanders. Ze is opdrachtgever voor het perspectief van de Kogerveldwijk en voor de projecten in de Kogerveldwijk. Misschien bent u haar al tegengekomen bij een van de bijeenkomsten in de wijk. In de volgende nieuwsbrief een uitgebreider gesprek met Gerrie.

Gerrie is al heel lang actief projectmanager en gebiedsontwikkelaar, vooral in Amsterdam en Almere. Zij heeft gewerkt voor gemeentes, corporaties en particulieren aan allerlei projecten, van winkelcentra met woningen tot parken.

Zelf zegt zij over het werken in Zaanstad: "Ik zie enorm veel mogelijkheden voor woningbouw, maar ook voor verbetering van de openbare ruimte en verkeersroutes. Zelf vind ik het heel belangrijk dat we niet alleen voor nieuwe bewoners bouwen, maar dat ook de huidige bewoners profiteren van nieuwe woningen, misschien een nieuwe school en andere voorzieningen en een beter stationsgebied. Ook voor bedrijven en werkgelegenheid moet ruimte blijven."  
Foto programmamanager MAAK.midden Gerrie Ruijsink

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl